Er du over 30 og søker frivillig arbeid?

Er du over 30 og er interessert i å jobbe som frivillig i Norge eller i utlandet? Her er noen linker som kan hjelpe deg med å finne et prosjekt.

Worldwide Opportunities on Organic Farms (WWOOF)

Worldwide Opportunities on Organic Farms (WWOOF) er en verdensomspennende bevegelse for å knytte besøkende (WWOOFers) til økologiske bønder, fremme en kulturell og pedagogisk utveksling og bygge et globalt samfunn bevisst på økologisk landbruk og bærekraftspraksis. WWOOF startet for 50 år siden og har vokst fra en liten gruppe på 1970-tallet til et verdensomspennende samfunn med hundretusenvis av mennesker i dag.

Som WWOOFer vil du delta i det daglige livet til verten din, hjelpe til på gården, lære om bærekraft, oppleve en ny kultur og møte nye mennesker, og motta gratis rom og kost under oppholdet.

Earth Watch

Earthwatch-ekspedisjoner kobler forskere med frivillige for å møte noen av verdens mest presserende miljøutfordringer. Utforsk våre nåværende ekspedisjoner for å finne ut hvordan du kan gjøre en forskjell.

KFUK-KFUM Global

Reis på utveksling gjennom KFUK-KFUM Global. Opplev verden og se virkeligheten mange mennesker lever i. Ta med erfaringer for resten av livet, og få et annet perspektiv på livet.

Goxplore frivillig arbeid

Goexplore frivillig arbeid handler om å gi tilbake til lokalsamfunnet og hjelpe andre. Hvis du er interessert i å jobbe med barn eller dyr eller bevaring og miljøprosjekter så er vi sikre på at vi har et program som passer for deg og dine ønsker.

Projects Abroad

Projects Abroad er verdens største leverandør av internasjonal frivillighet, praksisplasser og meningsfulle reiseopplevelser. De har holdt på i over 30 år og har blitt klarert av over 130 000 deltakere som har blitt med på våre prisvinnende turer.

Som forkjempere for ansvarlig reise jobber alle våre frivillige prosjekter mot FNs mål for bærekraftig utvikling. Dette betyr at du er med på å jobbe mot en bedre og mer bærekraftig fremtid for alle.

Global Contact

Det er flere måter du kan reise med Global Contact ​​på – som frivillig, på universitetet eller på praksisplass som en del av utdanningen din.

Indigo Travel

Frivillig arbeid i Asia – for unge, familier, eldre og alle andre!

IndigoTravels frivillighetsreiser passer deg som ønsker å bidra til en litt bedre verden, og samtidig oppleve mye under en spennende reise. Kanskje du er ung og planlegger en første tur i utlandet alene? En reise med frivillig arbeid er et trygt og sikkert valg selv for deg som går alene, bidrar til personlig utvikling og gir deg minner for hele livet.

Har du barn og vil at de skal oppleve en annen kultur fra innsiden? Vi har flere frivillighetsreiser som er perfekte for deg med familie, og vi kan ordne et eget rom på mange destinasjoner.

Er du midt i livet og ønsker å ta en pause fra hverdagen og få nye perspektiver? Eller aktiv senior med mye fritid og lyst til å oppleve noe annerledes? Våre frivillighetsreiser passer til alle aldre, og både gutter og jenter.